Laden...

robotic & handling solutions

Succes

→ Winkelwagen bijgewerkt

Info

→ Winkelwagen bijgewerkt

Succes

E-mail verzonden!

Fout

E-mail niet verzonden!

Fout

Artikel niet meer op voorraad!

Fout

Succes

Succes

Fout

Rohaco op Empack beurs 3&4 april

2019-03-27 | By Rohaco Engineering B.V | Artikel post

Bezoek op de Empackbeurs de lichtgewicht krachtpatser!

Rohaco staat weer op de Empack beurs, ditmaal vindt het plaats in Den Bosch op woensdag 3 en donderdag 4 april. Op de beurs zullen wij onze lichtgewicht robot presenteren. Deze robot is in-huis ontwikkeld en kan geïnstalleerd worden op een lineaire track of op een draaikrans.

Graag willen we u uitnodigen om ons te bezoeken op de beurs. Als u geen toegang tot de beurs heeft, dan kunnen wij u een gratis toegangskaart toesturen. Wij kijken uit naar uw bezoek aan onze stand op de Empack beurs, standnummer 3.E118.

blobDelen via: